БОЯДИСВАНЕ С ЛАТЕКС

боядисване от майстор бояджия

Цени за боядисване с латекс

Боядисване с латекс
Боядисването с латекс извършваме върху повърхност от финна гипсова шпакловка посредством професионален валяк за боядисване с латекс. За плътно и равномерно покритие с латекс се боядисва 2 ръце. Цената за боядисване с един цвят латекс в помещение е 3,50 лв./кв.м.
Когато боядисваме в два или повече цвята в една стая отсичането между цветовете става чрез лепене на хартиено таксо. Самото залепване на тиксото не е достатъчно за отличен резултат и е нужно боядисването с четка по ръба на тиксото. Цената за пофесионално отсичане с тиксо и боядисване в два цвята е 4,50 лв./кв.м.
Задължително условие преди започване на боядисването е грундирането с подходящ грунд. Въпреки, че грундът е безцветен, грундирането трябва да бъде равномерно без пропуски по повърхноста и без наслоявания. Грундирането на вашите помещения извършваме на цена от 1,75 лв./кв.м.
Боядисване с латекс Цена труд Цена за труд и материали
Боядисване с латекс 1 цвят 3,50 лв./кв.м. цена след оглед
Боядисване с латекс 2 цвята 4,50 лв./кв.м. цена след оглед
Боядисване с латекс 3 цвята 5,00 лв./кв.м. цена след оглед
Грундиране 1,75 лв./кв.м. цена след оглед
Облепване с найлон 0,75 лв./кв.м. цена след оглед

Етапи при боядисване с латекс

Грундиране преди боядисване

Грундиране
Грундирането преди боядисване намалява разхода на латекс и уеднаквява попиваемостта на основата. Това води до възможност за равномерно разпределение на латекса по цялата стена. Грундирането се извършва с подходящ грунд за латекса, който сте избрали да закупите. Грундират се само напълно сухи стени и тавани. Желателно е облепването на первази и подови настилки, преди нанасяне на грунда, поради трудното почистване на засъхнал грунд.

Облепване с найлон

Облепване с найлон
Облепваме с найлон за да предпазим первазите и подовите настилки от нацапване с латекс при боядисването. Когато не е възможно да се изнесат мебелите или няма къде това да стане, те също се облепват с найлон.

Боядисване с блажна боя

Боядисване с блажна боя
Боядисването с блажна боя е значитетелно по-бавно и трудоемко от нанасянето на латекс. Работата с блажна боя трябва да е много внимателна и чиста, защото почистването на засъхнала блажна боя е нелека задача. Използването на блажна боя се препоръчва в силно натоварени помещения с висок риск от нацапване, поради лесното почистване на замърсявания от нея. Служи също така за защита на силно ерозивни метални елементи.

Боядисване на стени и тавани с латекс за Варна

Изпълняваме поръчки за боядисване с латекс за град Варна. Цените за боядисване се изчисляват при огледа.
На цената влияят: Работим само с качествени и доказани продукти.