ЗАМАЗКИ И МАЗИЛКИ

майстор бояджия

Замазки и мазилки - Труд Цена
Подова пясъчно-циментова замазка до 5см. 15 лв./кв.м.
Саморазливна подова замазка до 2 см. 13 лв./кв.м.
Лепене на фибран на под 4 лв./кв.м.
Полагане на армировка за подова замазка 4 лв./кв.м.
Вароциментова изравнителна стенна мазилка до 2см 18 лв./кв.м.
Гипсова изравнителна стенна мазилка до 2см 13 лв./кв.м.
Армиране на външни ъгли 6 лв./л.м.
Декоративни мазилки По договаряне

Пясъчно-циментова замазка

Пясъчно-циментовата замазка се състои от 4 части пясък и една част цимент, забъркани с вода до постигане средно рядка до гъста течност. Пясъчно-циментовата замазка се полага върху бетонови плочи за изравняване на основата на помещението.

Перлитобетон

Берлитобетонът е готова суха смес от перлит и цимент, която се разтваря във вода и се на нася на пода като замазка. Тази замазка е много по-лека от пясъчно-циментовата, защото теглото на перлита е значително по-малко от това на пясъка. Също така, перлита е добър шумо и топлоизолатор, което прави перлитобетонът предпочитана замазка за всякакъв тип помещения.

Саморазливна замазка

Саморазливната замазка е финна циментова смес, която се разтваря в определено количество вода, до постигане на течна саморазливна консистенция. Служи за запечатване на по-грубите замазки и за прецизно нивилиране на пода. Задължителна е за постигане на отличен резултат за всички видове подови настилки.

Лепене на фибран на под

Лепенето на фибран на пода под замазката, се прави с цел, по-добра шумо, топло и хидроизолация. В някои случаи тя се слага за повдигане на нивото на пода, за да се избегне прекомерното отежняване на плочата с излишна замазка.

Армировка за подова замазка

Армировката за подова замазка е различна по дебелина метална решетка, която се вгражда в замазката за да я направи по-здрава и издръжлива.

Вароциментова мазилка за стени

Вароциментовата мазилка е готова за разтваряне смес, която се измазва върху тухлени или бетонни стени, след предварително обезпрашаване на основата. Подходяща е за влажни помещения, като бани и мазета. Така положената мазилка е грапава е песачлива и следва да бъде шпаклована или боядисана. Подходяща е и за лепене на плочки и камък посредством лепило за плочки.

Гипсова мазилка за стени

Гипсовата мазилка за стени и тавани е готова за употреба смес на гипсова основа с едри свързващи частици, позволяващи нанасяна до 8 - 10 см. Подходяща е за нанасяне в коридори, спални и всекидневни помещения. Нанесената и изсъхнала мазилка, следва да бъде загладена с гипсова шпакловка.

Армиране на външни ъгли

Армирането се състои в залепването на метални рефировани ръбохранители на всички външни ъгли. Те придават идеално равен вид на ъгъла и го заздравяват, предотвратявайки отчупвания на парчета от мазилката и шпакловката.
Ремонтни дейности за Варна.